Mit desperate corona-cykel-hjerte fik den ualmindeligt gode ide, at tilmelde mig DM i landevejs cykling. Jeg synes efterhånden månederne er gået længe nok, siden mit sidste cykelløb… Så jeg tog chancen og tilmeldte mig mit første landevejsløb

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til, men jeg havde bestemt ikke noget at miste. Jeg følte mig enormt newbie som mountainbiker i et landevejsløb, men det var også helt okay. For SHIT det kan slet ikke sammenlignes!

Løbet gik godt på en våd regnvejrsdag i det bakkede middelfart. Teknikken på våd landevej var bestemt noget jeg savnede, men jeg gjorde mit absolut bedste. Jeg følte ikke jeg var fysisk svag i feltet, men jeg brugte enormt meget energi mentalt.

Vi fik skilte flere flere fra og jeg kunne godt se at det var nogle stærke piger jeg var tilbage med tilsidst. Ruten var bakket lige efter min smag. Mange gode muligheder for at stikke lidt og bruge mine MTB-ben.

Som tiden gik kunne jeg godt fornemme at vi formegentlig ville ende i en slutspurt, hvilket jeg bestemt ikke har gode kompetencer i… Så på den aller sidste opkørsel hamrede jeg alt hvad jeg kunne og kom først op over bakken. jeg lå nu i relativ front i feltet, da vi kørte ind i opløbet. Det endte som forudset i en slutspurt og jeg kørte mig til en tredje plads!

Det havde jeg bestemt ikke kunne turde håbe på, da det var mit første landevejsløb. Jeg gav den alt og gjorde mit absolut bedste. At få lov at ligge og kæmpe med så gode ryttere og ovenikøbet være med i kampen om sejr. Jeg er super tilfreds og enormt overrasket over min præstation. Fedt at landevejen også potentielt kunne være en mulighed for mig. Det var ihvertfald en oplevelse!