I weekenden blev jeg Danmarks mester i MTB XCO. Jeg kørte solo fra start skuddet gik, og allerede på første omgang havde jeg etableret et hul på 1 minut, ned til nr.2

Ruten var perfekt til mig, da den bestod nærmest udelukkende af bakker. Jeg hamrede igennem hver gang og holdte hele vejen hjem efter 4 omgange, 1 time, 8 minutter.

Jeg blev dansk mester med 2 min 47 sek, ned til nr.2. Jeg gik ind med et mål om at gøre det allerbedste jeg kunne, velvidende at jeg nok ikke ville være tilfreds med andet end sejr. Jeg drømte om det gik så godt at jeg ville være overlegen, og det kan man godt sige jeg opnåede.

Jeg er super stolt og tilfreds over mit løb. Det er virkelig en drøm at få lov at køre i dannebrogs trikot, så det er jeg enormt begejstret for.

Ved min side på billedet her, står Elite rytter, Ann-Dorthe Lisbygd, jeg i vinters var på træningslejr med. Hun er en af mine bedste trænings kammerater. Hun formåede att blive nr. 3 i dame elite, trods en dum punktering, SÅ sejt! Stort tillykke til hende