Vi tog videre fra VM i Østrig, til nu EM i Schweiz. skulle måske tro at terrænet lignede lidt hinanden, men det gjorde det bestemt ikke. Fra at køre i totalt mudderbad, var rutten pludselig tør og enormt klippet.

Ruten passede os danskere rimelig godt, med kortere op og nedkørsler. Niveauet og de tekniske udfordringer var stadigvæk på et nyt niveau af hvad jeg har prøvet før. Vi har ikke noget der minder om, herhjemme i Danmark. Jeg følte mig væsentligt bedre tilpas med ruten her, end til VM i Leogang.

Jeg så en del mere frem til løbet i denne omgang, og følte jeg godt kunne gøre det godt. Jeg var placeret som nr.25 i startboksen, hvilket var okay. Jeg har efterhånden erfaret at de startloops man køre i udlandet, alligevel former løbet ret godt.

Jeg fik en fin start og kom ok ind på sporet. Da ruten er meget singletrack, er det svært at overhale alligevel. Efter mål er der en lang bred bakke hvor der er fin mulighed for overhaling.

Efter 2 omgang, bliver jeg desværre taget med ned i et styrt. En pige vælter foran mig, på et ellers lidt “ligegyldigt” stykke. Jeg bliver slået ud af min rytme og mister desværre en del placering. Jeg må senere på ruten forbi tec-zone og få justere mit gear og bremse, der er slået skævt…

Super frustrerende at bliver trukket med i et styrt, når ruten er så svær i sig selv. Jeg har brugt dage op til for at øve og mindske risikoen for selv at styrte, og så ender det med ikke engang at være selvforskyldt…

Super ærgerligt, men sådan er gamet jo… Jeg blivet nr.28 tilsidst, og jeg er egentlig glad for at jeg holdte hovedet koldt og fortsatte