Farvel til den gamle cykel

I og med jeg fik min elskede Scott Spark skulle jeg jo også sige farvel til den gode Giant Anthem

For to dage siden kom der en mand og købte min gamle cykel, som forhåbentligt vil få ligeså meget glæde ud af den som jeg har haft.

Jeg fik min Giant Anthem for ca. 2 år siden til min konfirmation, og lige siden har vi været på et utal af gode ture sammen. 

Da jeg fik den blev den hurtigt sendt med mig til det gode jylland, for at være min trofaste følge på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, det næste år. Vi havde mange gode ture i det skønne Silkeborg og var perfekt til alle de fede bakker og nedkørsler. 

Den var med min far og jeg til Harzen, hvor vi ellers bare fik lov at knokle og nyde det skønne bakkede naturområde. 

Så var den jo også med mig og mine bedsteforældre, en god tur til ungdoms EM i italien sidste sommer. Jeg fik lov at repræsentere Danmark i landshold cykeltøjet sammen med de andre ungdomsryttere fra Danmark. Selvom resultatet ikke blev til det helt store var det stadigvæk en utrolig fed oplevelse, jeg vil huske mange år fremad. 

Så kom jeg jo hjem til sjælland igen og startede på DMK-talentholdet som har specifik træning for os der søger noget målrettet med vores sport. 

Min kære cykel og jeg har oplevet utrolig mange skønne ting og jeg blev da næsten også helt emotionel da jeg så en fremmed mand rulle afsted på den. Men man kan sige at den gamle cykel har fået verdens bedste nye cykel som afløser.