Junior Worldseries – Banyoles

I forbindelse med vores træningslejr i Girona, undersøgte vi også mulighederne for om der nu skulle være et UCI løb i nærheden. Det fandt vi så i den lille by Banyoles, Cantaluna, kun 30 km fra hvor vi boede.

Det skulle vise sig at være et lidt større løb en vi lige havde kunne forudse. Her var vældigt stort fremmøde af de største internationale stjerner fra teams som Specialized, Trek, Orbea osv.

Selv havde jeg ikke de store forventninger, da det var mit første internationale løb og første løb i 2020. Jeg have ikke en konkret målsætning resultat mæssigt, men jeg havde et ønske om at give den alt.

Løbet blev skudt igen og så var det bare afsted. Ruten var teknisk, men ikke decideret svær. Mange højdemeter, hvilket passer mig godt. I og med jeg ikke kendte en eneste i feltet, handlede det bare om at overhale den næste, så den næste, og så den næste.

Det gik langt over forventninger og jeg sluttede indenfor top 15, på plads nr.13, ud af 53 ryttere til start. Super stolt af min præstation og mit løb