I weekenden gik turen til Kolding for at kører årets første Licensløb ‘Kolding Sæsonåbneren’ og altså første cykelløb på min nye Scott Spark

Sammen med flere af mine cykelvenner tog vi sammen til Kolding dagen før starten for lige at tjekke sporet ud. 

Ruten i Kolding er fyldt med en masse teknisk udfordringer og består primært af op- og nedkørsler, hvilket normalt er en fordel for mig.

Søndag morgen var vejret strålende så vi kunne for første gang i år køre kort-kort. 

Starten gik kl.11.30 og vi havde desværre lidt problemer med settingen i startboksen og min klasse U19-pige blev placeret bag en stor gruppe mindre piger.

Det var lidt uheldigt og vi vidste godt det betød at det handlede om at komme så godt muligt fra start og ellers bare få overhalet flest mulig på sporet. 

Vi skulle køre 4 omgange, som i alt ville svare til omkring 1 time for de hurtigste.

Som forventet havde vi en lidt udfordrende start og lå lidt i kø den første halve omgang, da sporet bestod meget af singletrack, fik vi først rigtige overhalingsmuligheder da vi kom ud i det åbne. Så den skulle bare have fuld gas.

Kom ud på 2.omgang som nr. 1 med mine konkurrenter i nakken, men uheldigvis var der én der stoppede op foran mig på det tekniske og blev så hentet af nr.2 pige bag mig. 

Der var gennem hele løbet meget tumult med de andre aldersklasser på sporet, men jeg følte mig stærk og havde et super sjovt løb.

Jeg kom ind som nr. 2 hvilket jeg er super tilfreds med og super fedt at have en god start til årets første licensløb.

Til dagens anledning fik jeg de nye Assos Equips sokker så jeg matchede perfekt til mine bibs

Løbsoutfit:

Assos Cykelbukser Equipe RS S9 Bibshorts

Assos Equipe RS Sokker

Scott  Centric Plus (MIPS) Road Hjelm

GripGrab Vertical InsideGrip – Sort

NorthWave Rebel MTB Sko

DMK Klubtrøje