Jeg er stolt af at kunne fortælle, at jeg er blevet udtaget til det danske MTB-landshold og skal de kommende 3 uger, rejse med dem til WC, EM og VM.

Jeg skal repræsentere Danmark i mine individuelle XCO løb, hvor jeg her er nykåret Dansk mester. Jeg er også så priviligeret at skulle indgå i team Relay holdet, der skal repræsentere Danmark ved stafetten til VM og EM.

Første løb finder sted i Nove Mesto, Tjekkiet. Det er en world cup og det første rigtige internationalle UCI løb jeg stiller op i. Ruten er teknisk svær med massere af sten og rødder. Derudover bakker, men i perfekt dansker længde.

Så tager vi til VM i Leogang, Østrig. Her skal vi køre vores individuelle verdensmesterskab og så team relay. Det bliver også mit debut til et internationalt mesterskab, hvilket jeg ser meget frem til. Ruten består udelukkende af lange bakker op, og så kort ned.

Sidst tager vi videre til Sweitz, hvor vi her skal køre EM. Består også af vores eget løb og så en relay. Ruten er klippet og meget teknisk svær. Bakke disponeringen minder meget om Danmark, da de er kortere.

Det bliver sammenlagt lidt over 3 uger, jeg skal være væk fra skole og hverdag. Det ser jeg frem til

Klara Sofie