I weekenden gik turen til Vejle da der skulle køres “Vejle Race Days”. Racedays er en løbsserie af 2 løb, der er tænkt som at skulle supplere til de årlige Shimanoliga løb. Da løbet er et UCI løb var der også mulighed for at vinde point for internationale ryttere hvilket så også betød at der var folk udenfor Danmarks grænser der stillede til start. 

Det var første gang for mig at jeg skulle køre i Vejle, så vi var selvfølgelig ude og checke ruten ud dagen inden løbet. Ruten var ikke så teknisk, men super hård og ulidelig. En omgang var på omkring 6 km og 200h, så den var altså propfyldt med bakker. 

Vi var ret mange i U19 piger der stillede til start, og primært de samme som jeg normalt køre mod. Vi blev sendt afsted i samme start som Dame A, hvilket er ret fedt for så mærker man lidt en hårdere konkurrence og motivation. Jeg vil sige jeg kom godt fra start men øver mig virkelig på at få kæmpet mig længere frem i feltet inden vi rammer singletracket. Jeg kom ind og lå bag nr.2 og forsøgte så vidt muligt at holde hendes hjul så godt jeg kunne, men hun var klart stærkere end mig den dag. Så allerede efter omgang nr.1 lå jeg alene i en kamp om at hente et baghjul ind der var helt ude af syne. Det er super svært at holde motivationen og gejsten oppe når man ikke kan ane det man stræber efter forude… 

Jeg kom ind på en 3.plads, hvilket jeg bør være super tilfreds med, men det var jeg bare ikke i den her sammenhæng. Jeg følte virkelig jeg havde et super nederen løb og motivationen derude sejlede lidt. 

Men hey… det var stadig en 3.plads i den danske U19 elite. 

Scott’en ruller stadig bedre end nogensinde før og den har endu ikke skuffet