RaceDays Kolding – Sejr!!!

Hvad kan jeg sige?!.. man kommer ikke sovende til kamp mod de her tøser og i weekenden blev hårdt arbejde opgjort. 

Jeg vandt mit første UCI løb, efter mange timers hård træning og forberedelse i løbet af sommeren. Jeg har haft mange lyspunkter i løbet af sæsonen, men den her vil stå tydeligere for mig. 

Fra startskuddet går, stikker rytter Freja Ringmann af og slår stort hul ned til mig og de andre ryttere. Jeg får hentet hende længere ind for hver omgang og jeg kan ind imellem se hende forude. Jeg har efterhånden sat resten af feltet og når endelig op til Freja, halvt inde på sidste omgang. Vi får afgjort sejren i opløbet og med bare 1 sekund køre jeg i mål som dagens hurtigste!

Dagens sætning på repeat var “Always keep pushing!” og den bar i denne omgang frugt. Stor dag!