I weekenden kørte jeg tredje afdeling af årets Shimano liga, i Aalborg.

Ruten var en typisk dræber, med en stor mængde højdemeter og en masse lækre nedkørsler.

Jeg havde selv sat mine forventninger ned til min præstation, eftersom jeg har haft en mindre skade i skulderen efter et styrt til træning. Natten til løbet havde det regnet en her del og jeg vidste at ruten nok var ret så smattet

Jeg fik en ret god start og køre egentlig et udemærket løb, styrtede en enkelt gang men var hurtigt oppe igen. Jeg kommer i mål 7 sekunder efter 1.pladsen, og jeg må indrømme at det da irritere mig lidt. Det var utroligt svært for mig at fornemme hvor langt jeg var bagud, og havde jeg vidst det, kunne jeg måske have hentet det… det kan man jo altid sige bagefter.

Det blev til en anden plads og scorede mig altså også ind som nr.2 overall i den samlede liga. jeg skal i weekenden køre sidste afdeling og jeg ser frem til at slutte en helt aldeles fantastisk sæson af. Jeg vil kæmpe med alt jeg har for at gøre det ordenligt!

Min yndlings Scott venter sig en mindre opdatering inden sæsonens sidste løb, i samarbejde med Amaton. Jeg har været så heldig at få mig et carbon hjulsæt, der formegentlig nok skal sætte lidt ekstra rul i cyklen!

Mine lækre hvide Assos sokker, er ikke så hvide længere, og mine Assos Equipe bibs fik da også et dyb med i faldet… men det ser da bestemt cool ud;)