Var i denne weekend på en lille træningstur, til slettestrand i det smukke jylland. Min far og jeg lavede en lille get-away og tog den lange køretur til vestkysten. Slettestrand feriecenter er kendt for at have gode mountainbike faciliteter og hele deres koncept er bygget op omkring, besøgende der kommer for at køre deres fede spor. 

Sporet ved slettestrand er 21 km langt, og er som sådan mere eller mindre flat. Vil sige at det kan benyttes af langt de fleste niveauer, alt efter hvilke linjer og “ekstra” stykker man tager. 

Jeg fandt bestemt nok udfordring, og flere af de tekniske passager og nedkørsler, er med blandt toppen af DK’s sværeste. 

Man kan ikke sige vejret lige var med os i denne weekend, med konstant regn og usammenligneligt meget vand og mudder på sporet. Man var bestemt soaked fra start til slut, men når man ser bort fra det, er det jo også meget fedt. Vores trænere lært os at, vi gør os selv den største tjeneste at træne når vejret er dårligst her, for det skal nok blive en fordel internationalt en dag.

Overordnet set en skøn weekend, med massere af godt spor og cykling