Sponsorer

Tak til mine sponsorer for at støtte mig, så jeg kan fokusere endnu mere på min sport.

Sørger for jeg altid er rullende på en superfed Scott Spark World Cup og danmarks bedste mekanikere holder cyklen rullende året rundt.

Handsker, Skoovertræk og Baselayer. GripGrab er en fast støtte hele året. GripGrab sponsorerer og er også en fast sponsor i DMK Mountainbike Klub.

Bakoptics sørger altid for at jeg ser knivskarpt, både på landevej og MTB. Jesper Bak står altid klar med en hjælpende hånd i hans butik på strandvejen.

Shimano støtter mig med cykelsko, af kvalitet på et nyt niveau. Et par skinnende cykelsko tilføjer uden tvivl lidt ekstra motivation når man tager dem på.

Amaton laver top klasse carbon hjul, der ruller som en drøm! De er blandt de letteste på markedet og uden tvivl en kæmpe gave at køre på.

Pirelli lave dæk af høj kvalitet. De er super nytænkende i deres måde at designe på og har lagt energi i produktet ned til mindste detalje. De rigtige dæk er essentielle for en god følelse på cyklen.

SIS, Science in Sport sørger altid for jeg holder energi niveauet oppe. Om det før, under, eller efter løb, eller bare til almindelig træning. Sis er altid med i dunken og baglommen.

Min scott er jo “the star of the show”. Uden den kom jeg ikke så langt… En cykel I absolut verdens klasse!

Dansk Mountainbike Klub, er min anden familie og den klub jeg repræsenterer.

Verge klæder mig på i mine nationale farver. Jeg har i samarbejde med dem designet min Danmarksmester trikot.