I weekenden var min veninde Kirstine og jeg så heldige at få lov at stå til start ved landevejsløbet Tour De Vest, som Cykelexperten.dk´s sponsorryttere. 

Hverken jeg eller Kirstine har prøvet kræfter med landevejsløb før så det skulle nok blive super spændende om det overhovedet er noget vi kan finde ud af. 

Løbsstart fandt sted i Glostrup, hvor de havde lavet rutter af henholdsvis, 22 km, 68 km, 122 km, vi tilmeldte os ruten på 122 km. Vi blev sendt afsted, blandt 100 andre ryttere til start og, wow jeg har aldrig oplevet noget lignende! Konstant positionskamp i feltet. Så fedt og på mange måder mega uhyggeligt.

Nå.. men den sjov varede så ikke særlig længe for allerede efter 20 km, havde jeg en punktering. Min veninde kirstine og jeg havde aftalt på forhånd at hvis én af os havde defekt den første halvdel af løbet, så stoppede vi sammen og ordnede det. Så vi kørte ind til siden og så alle dem vi havde glædet os til at konkurrere imod, køre væk foran os:(

Regnen stod ned i stænger og vi forsøgte at få styr på det her slangeskifts-pis, og vi får punkteret vores reserveslange, i det vi glemmer at se efter sten. Efterfølgende finder vi ud af baghjul også er fladt…  kaos max!

Men så kom vores redningsmænd, som sendt fra himmelen kørende i deres lille servicevogns bus. De gode Cykelexperten gutter for hjulpet os med vores fuck-ups, og får sendt de to uheldige piger afsted igen.  Kæmpe hjælp, for gud ved hvor lang tid det kunne haft taget os, hvis vi fortsat skulle stå med det selv.

Vi kommer afsted igen, har dog set alle 122 km rytterne flyve forbi, så nu måtte vi bare gøre det til det sjov vi kunne finde ud af det. 

Vi havde en super sjov dag og selvom det tog lidt en drejning og blev mere til en tur end et rent faktisk løb i feltet, var det en mega fed oplevelse og skal klart køres igen næste år. Tour De Vest kan varmt anbefales, super fedt event!

Vi kørte løbet i vores super fede Cykelexperten Assos jerseys og i matchende Assos Equipe bukser